Despre noi

Artcore Computers

Artcore Computers - magazin si service specializat de laptopuri si calculatoare.

De ce Artcore Computers? Suntem pe piata de 10 ani si datorita increderii si fidelitatii clientilor nostrii ne reinventam mereu pentru a le oferi ce e mai bun, produse de calitate la un pret corect. Ce ne recomanda? Produse si servicii de inalta calitate garantate de cei mai buni profesionisti cu o experienta vasta in domeniu, livrare rapida si sigura, garantie de 3 ani pentru produsele refurbished din categoriile laptopuri, monitoare, calculatoare, workstation. Avem pe stoc multiple produse din categorii precum: laptopuri, calculatoare, Microsoft refurbished, monitoare, workstation, servere, imprimante, UPS-uri, retelistica, accesorii si componente IT.

Cumpara inteligent la Artcore Computers, economisind timp si bani cu echipamentele IT refurbished sau sh – solutia perfecta pentru bugetul tau. Cu aceste produse beneficiezi de performante ridicate la preturi prietenoase. Produsele pe care le gasesti la noi beneficiaza de software Microsoft preinstalat (licenta windows gratuita, inclusiv antivirus gratuit). Dupa ce achizitionezi produsul de la noi il poti utiliza imediat fara sa pierzi timp si bani cu instalarea sistemului de operare si a driverelor. Inainte de comercializare, produsele sunt testate odata de catre furnizori, a doua oara de catre noi si a treia oara prin instalarea windowsului.

  • Calitate garantata
  • Cele mai bune servicii
  • Seriozitate si promptitudine

Punct de lucru

cms-img

Service rapid atunci cand ai nevoie. Peste 95% dintre produse sunt reparate in 48 h de catre cei mai buni tehnicieni intr-un mediu profesionist cu aparatura performanta.

Alege Artcore Computers din 5 motive: super pret, produse testate de 3 ori, 3 ani garantie, windows inclus, livrare rapida.

Ce spun clientii nostri

Comanda efectuata foarte rapid. Multumesc!

Mihai M.

Produse de calitate la un pret avantajos. Multumesc Artcore Computers pentru livrarea rapida!

Tamas V.

Servicii excelente, promtitudine, profesionalism si o diversitate de produse. Felicitari!"

Andreea N.