Refurbished vs. Second hand

Laptopurile refurbished nu sunt produse second hand. Multi dintre utilizatori nu cunosc diferenta intre produsele refurbished si cele second hand. De aceea, in primul rand venim cu clarificarea ca laptopurile refurbished arata si functioneaza dupa standardele unui produs nou.

Aceste echipamente refurbished fac parte din gama de business, au configuratii complexe, fiind produse recomandate pentru mediul de afaceri. Avem in gama noastra de produse refurbished branduri cunoscute precum: Dell, Lenovo, HP, Fujitsu care se ridica la un grad inalt de functionare.

Laptopurile refurbished prezinta multe avantaje, dar acestea nu sunt prea cunoscute. Iata cateva avantaje pe care le prezinta un laptop refurbished:
- laptopurile refurbished arata bine, comparativ cu produsele second hand

Produs refurbished

Produs second handCarcasa laptop refurbished

Carcasa laptop second handLaptop Dell refurbished

Laptop Dell second handProdusele refurbished arata bine din punct de vedere estetic, au un grad de uzura foarte redus, de cele mai multe ori insesizabil.
- produsele refurbished beneficiaza de windows gratuit, fiind livrate cu sistemul de operare gata preinstalat, avand si antivirus bonus Microsoft Security Essentials acestea putand fi imediat utilizate.

- daca pana acum ai beneficiat de garantie standard pentru produsele refurbished, acum poti primi 2 ani garantie extinsa. 

Produsele refurbished respecta un standard de testare ce include 10 etape. Initial se face selectia vizuala, apoi procesul de curatare cu substante profesionale, testarea functionalitatii cu programe profesionale si pana la standardul de ambalare, ne asiguram ca vei primi de fiecare data un produs de calitate. Vom testa fiecare produs in parte pentru a ne asigura ca veti primi produsele noastre la standarde inalte. Vom testa memoria sa fie functionala, hard disk-ul fara baduri, condensatorii sunt verificati de asemenea. Ulterior testam cu softuri profesionale si instalam sistemul de operare la fiecare produs in parte. La unele laptopuri schimbam tastatura cu una noua, la toate laptopurile testam bateria sau inlocuim bateria cu una noua.

La servere controlerul raid, bateria si coolerele sunt testate pentru a ne asigura ca functioneaza la parametrii normali.
Toate produsele refurbished sunt testate, pentru a ne asigura ca acestea functioneaza la standardele date de producatori, garantand astfel calitatea si functionarea completa.
Produsele refurbished sunt livrate catre client:
     - ambalate pentru a fi protejate la transport
     - garantie
     - windows cu licenta, preinstalat
     - antivirus Microsoft Security Essentials
     - cu cablurile aferente

Cu produsele noastre beneficiezi de asemenea si de garantie de retur de 60 de zile.
5 motive pentru care sa alegi produsele refurbished:
Acestea au un pret bun, sunt testate de 3 ori, au garantie, licenta de windows inclusa si sunt livrate in timp scurt.

Sau cumpara ieftin produsele second hand:
Sunt mai slabe calitativ ca produsele refurbished si au doar 1 an garantie.