service laptop iasi reparatii calculatoare reballing iasi inlocuire display tastatura

Bine ai venit Poti sa te loghezi sau sa faci cont aici
service laptop iasi

produse

NEWSLETTER OFERTE

Aboneaza-te la newsletter-ul artcore pentru a primi pe email ultimele oferte si noutati!

ASISTENTA CLIENTI

Click aici pentru a ne scrie un mesaj

Intrebari frecvente

Suna-ne la:

0232-569.339 (telefon fix)

0771-551.191

metode-de-plata

METODE DE PLATA
service laptop iasi
Modalitati de plata

Plata la livrare

Plata produselor se poate face la sediul nostru in momentul ridicarii acestora sau in momentul livrarii la dumneavoastra (suma fa vi incasata de catre curierul care livreaza comanda). Valoarea de plata este cea confirmata telefonic cu unul din operatorii www.artcore.ro in urma unei comenzi (online, telefonice sau pe email)


Plata folosind cardul la ridicarea produselor din magazin

La ridicarea produselor de la sediul artcore computers, se poate plati cu card bancar emis sub sigla Visa si MasterCard (inclusiv Maestro) prin intermediul terminalului POS existent.
Atentie! In cazul in care cardul nu are activata optiunea de introducere a codului PIN in momentul platii, este necesar ca persoana care efectueaza plata sa fie posesorul cardului si sa se legitimeze cu actul de identitate. Se va verifica semnatura, care trebuie sa corespunda cu cea de pe card si cu cea de pe actul de identitate.


Ordin de plata bancar
In vederea folosirii acestei modalitati de plata (obligatorie in cazul achizitiilor persoane juridice daca suma depaseste 5000 RON) va fi emisa o factura proforma, in urma unei comenzi telefonice, online sau pe e-mail.
Dupa confirmarea platii in contul de mai jos va avea loc livrarea marfii.

windows 8