service laptop iasi reparatii calculatoare reballing iasi inlocuire display tastatura

Bine ai venit Poti sa te loghezi sau sa faci cont aici
service laptop iasi

produse

NEWSLETTER OFERTE

Aboneaza-te la newsletter-ul artcore pentru a primi pe email ultimele oferte si noutati!

ASISTENTA CLIENTI

Click aici pentru a ne scrie un mesaj

Intrebari frecvente

Suna-ne la:

0232-569.339 (telefon fix)

0771-551.191

cont-client

CONT CLIENT
service laptop iasi
Informatii stocate - Comenzi ulterioare rapide!

Inca de la primul contact cu artcore.ro, toate informatiile necesare livrarii comenzilor dumneavoastra sunt stocate si pot fi oricand folosite foarte usor in cadrul unei noi comenzi.


Firme si adrese multiple

Suplimentar detaliilor dumneavoastra de cumparator persoana fizica, puteti stoca oricate firme cu detalii complete, toate in acelasi cont de client. Deasemenea, puteti stoca mai multe adrese de livrare. Avand toate datele la indemana, orice comanda catre artcore.ro se reduce la cateva clickuri.


Cum creez un cont de client?

Crearea contului se va realiza prin completarea acestui formular. In cazul in care nu aveti cont in site si va aflati la prima comanda pe artcore.ro, atunci acesta se va crea folosind detaliile personale si de livrare. Apoi, veti primi o parola prin email, pe care o veti folosi pentru a va accesa in orice moment contul la eMAG. Adresa dumneavoastra de email va fi folosita pentru identificarea contului si este important sa specificati o adresa pe care o folositi in mod curent - va asigurati in acest fel ca primiti toate informatiile importante referitoare la comenzi in timp util.


Confidentialitate

artcore.ro va garanteaza confidentialitatea datelor stocate in contul de client respectand legislatia privind protectia datelor cu caracter personal.
windows 8